Winkelwagen

Terugbetalingsbeleid

Terugbetalingsbeleid

Samenvatting van je belangrijkste rechten:

De toepasselijke consumentenbeschermingswetgeving in je land bepaalt dat je tot 14 dagen na ontvangst van de producten van gedachten kunt veranderen en een volledige terugbetaling kunt ontvangen. Verdere informatie over je wettelijke rechten vind je in onze Verkoopvoorwaarden.

We willen graag dat je volledig tevreden bent met je Simba-matras en daarom mag je 100 nachten proefslapen. Je kunt de matras 100 nachten lang testen, te beginnen op de dag van aflevering. Als je niet volledig tevreden bent met je matras of binnen 100 dagen na ontvangst van een Simba-matras van gedachten verandert, komen we deze zonder extra kosten ophalen en betalen we het volledige bedrag terug. We behouden ons het recht voor om de proefslaaptijd van 100 nachten te weigeren aan mensen die banden hebben met een matrassenfabrikant of matrassenmerk. De proefslaaptijd van 100 nachten heeft geen nadelige gevolgen voor je wettelijke rechten. Voor verdere informatie over de voorwaarden van onze proefslaaptijd van 100 nachten ga je naar [insert link to the terms and conditions or other document detailing the conditions of the 100 night trial].

In het Verenigd Koninkrijk bepaalt de Wet op de Consumentenrechten (Consumer Rights Act 2015) dat de producten moeten overeenkomen met de beschrijving ervan, geschikt moeten zijn voor het doel van aankoop en van toereikende kwaliteit moeten zijn. Tijdens de verwachte levensduur van je product heb je de volgende rechten:

  • (a) tot 30 dagen: als de producten een gebrek vertonen, krijg je het betaalde bedrag terug
  • (b) tot 6 maanden: als de producten niet kunnen worden gerepareerd of vervangen, krijg je het volledige betaalde bedrag terug, in de meeste gevallen tot zes jaar lang: als de producten niet een redelijke tijd meegaan, heb je mogelijk recht op een gedeeltelijke terugbetaling. Als je in een ander land woont, kun je recht hebben op reparatie, vervanging, terugbetaling of een redelijke korting op de aankoopprijs van producten met een gebrek, in overeenstemming met de wetgeving voor consumentenbescherming in jouw land. 

Naast je wettelijke rechten op garantie, geeft Simba 10 jaar lang een garantie met recht op vervanging van je Simba-matras als deze gebreken vertoont.

Dit is een samenvatting van je belangrijkste rechten. Zie voor verdere informatie onze Verkoopvoorwaarden, of neem contact op met ons klantenserviceteam.