Winkelwagen
Gareth Bale,
Wales & Real Madrid Spits

Simba ondersteunt Gareth Bale's droomprestatie

Een kansrijke ontmoeting

Het begon allemaal met een toevallige ontmoeting tussen Gareth Bale en Simba. Toen we Gareth voor het eerst spraken, deelde hij een kwestie waarover wij eigenlijk nog niet hadden nagedacht: "Wat als je een goede nachtrust nodig hebt, maar je niet thuis naar je bed kan gaan?"

Voor atleten zoals Gareth die voortdurend onderweg zijn en buitengewoon vaak vliegen is het lastig om een consistent slaappatroon aan te houden. Uit een onderzoek van Stanford Universiteit blijkt dat een toename van de hoeveelheid slaap een direct effect kan hebben op sportprestaties. Gareth Bale, Roger Federer en LeBron James zijn allemaal voorstanders van 10 uur slapen per nacht. 10 uur slapen leidt tot een toename van 10% in de schotnauwkeurigheid en helpt om hun reactie- en sprinttijd te verkorten.

De uitdaging was om een technologisch geavanceerde slaapervaring te creëren tijdens een vlucht, om belemmerde slaap op 10 kilometer hoogte tegen te gaan.

Het Prototype

Door de technologie van de hybride SIMBA matras in de SIMBA Air-Hybrid te implementeren, heeft Simba een bed gecreërd dat net zo comfortabel voelt als mijn bed thuis.

Het ontwerp combineert het baanbrekende matras technologie van het merk, met een fusie van 2500 conische pocketveren en responsieve memory foam, die het ultieme comfort, ondersteuning en warmteregulatie biedt. Kleine automatische aanpassingen in de leuning en zitting zorgen voor een 'zero-g' positie. Dit simuleert nauw gewichtloosheid waardoor de druk op de rug en ruggengraat minder word, terwijl de extremiteiten minder druk voelen. Bloed kan dan vrij bewegen door het lichaam, en zorgt voor circulatieverbetering wat een algemeen probleem tijdens het vliegen.

De samenwerking begon

Na meer dan zes maanden werken aan verschillende prototypes en overleg met een interne slaappsycholoog, zijn we erin geslaagd om de ultieme slaapomgeving in de lucht te creëren.

Het resultaat en de reactie die we kregen waren zo positief dat er zelfs gesprekken ontstonden met diverse commerciële en particuliere luchtvaartmaatschappijen.En Gareth Bale zelf had dit te vertellen:

“Hoe meer je slaapt, hoe beter je je zal voelen en hoe beter je zal presteren.Door de technologie van de hybride SIMBA matras in de SIMBA Air-Hybrid te implementeren, heeft Simba een bed gecreërd dat net zo comfortabel voelt als mijn bed thuis."

Hij was zo onder de indruk dat dit uiteindelijk tot een bredere samenwerking tussen hem en SIMBA heeft geleid.Wij zijn experts in het ontwikkelen van innovatieve en vooruitstrevende producten om de perfecte nachtrust te creëren. Al sinds 1979 leveren onze founders kwaliteitsgaren aan de grootste matrassenfabrikanten ter wereld. Met meer dan 30 jaar ervaring en inzicht heeft ons team de hybride Simba matras samengesteld.

Gareth Bale laat onder andere zien dat SIMBA niet alleen door duizenden consumenten geliefd is, maar ook de eerste keuze is voor topsporters.

Betere nachtrust

Niet alleen de topsporters moeten goed kunnen slapen - wij vinden dat iedereen een goede nachtrust verdient.

De voordelen van slapen gaan veel verder dan alleen beter presteren. Het helpt namelijk ook om je lichaam sneller te herstellen en om letsels te voorkomen. Onderzoeken hebben aangetoond dat één onrustige nacht het immuunsysteem kan verzwakken en het risico om ziek te worden vergroot. Meer dan vijf slapeloze nachten kan zelfs leiden tot een verlaging van het uithoudingsvermogen en cognitieve vermogens.

Dus of je nou betere prestaties op het werk wil, je passies wil nastreven of verlangt naar meer energie voor die leuke familie-uitjes - een goede nachtrust zal zeker helpen!

De Simba Hybrid matras

Simba a été développé apres avoir étudié 180 millions de points de données de profil corporel de 10 millions de personnes.