Winkelwagen

Leveringsinfo

Simba matrassen worden op verschillende plaatsen door heel Europa geproduceerd: me trots werken we samen met de meest prestigieuze matras fabrikanten ter wereld in het Verenigd Koninkrijk en in Polen. De matrassen worden door UPS vanuit de fabriek naar het afleveradres geleverd. Doorgaans duurt de verzending van een Simba matras één tot drie dagen (72 uren). De levering is gratis in België. We houden je per e-mail op de hoogte van de status van de verzending. Daarnaast ontvang je van ons een traceercode waarmee je de verzending kan volgen. Je kunt dus precies zien wanneer je de matras kan verwachten.

Erg handig om te weten, Simba wordt in een doos van 1mx0.5mx0.5m tot aan je deur geleverd. Hierdoor is het eenvoudig om het matras naar je slaapkamer te vervoeren. Vanaf de eerste nacht kun je al genieten van Simba. Het matras heeft drie tot vijf uur nodig om aan zijn nieuwe omgeving te wennen.

Simba kan zonder problemen 9 maanden in zijn doos bewaard blijven maar we raden je wel aan om hem eerder al los te laten om van je nachtrust te kunnen genieten.